Foto Sladja i Neša
O nama
Početak našeg rada se vezuje za 1994. godinu. Prve kadrove smo snimali i slikali u našoj bližoj okolini, gde smo supruga i ja bili među prvima koji su želeli ozbiljno da se bave ovim poslom.

Bez ikakve radio i TV reklame posao smo dobijali na preporuku zadovoljnih mušterija. Vremenom smo se trudili da unosimo novine i proširujemo spektar naših usluga.

Obim posla se širio. Uvek smo svoje mušterije iznenađivali originalnim idejama, svojom kreativnošću i savremenom opremom. Želeli smo da njima dragi dan ostane na najlepši mogući način zabeležen.

Učili smo od boljih. Za napredak u ovom poslu možemo da zahvalimo čoveku koji nam je mnogo puta pomagao savetima iz oblasti tehnike i kompjutera. On se zove Aleksandar Bračinac (www.artvark.com) Danas možemo da se pohvalimo da smo radili po celoj Srbiji. Lepota našeg posla je i u tome što smo upoznali nama danas mnoge drage ljude i proširili svoj krug prijatelja i van granica Srbije. Posao koji smo u početku radili samo Sladja i ja, zbog sve većih zahteva mušterija, danas sa nama radi veća ekipa mladih ljudi kao i članovi porodice.

Našim kamerama i foto aparatima otrgnuta su od zaborava mnoga veselja, godišnjice, mature, Nove godine...

Mali deo toga možete videti na ovom sajtu.

Ognjanović Sladjana i Nebojša

Naš tim

Share on FacebookShare on Twitter
Galerija
bullet.gif Svadbe

bullet.gif Rođendani

bullet.gif Slike sa poznatima

bullet.gif Ostalo

bullet.gif Vizit karte

bullet.gif Pozivnice

bullet.gif Mature

bullet.gif Čestitke

bullet.gif Zahvalnice

Iz albuma...


03.03.2012., Ćuprija, Darko